ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εμφάνιση που δεν αξίζει στον Άρη και δεν πρέπει να επαναληφθεί…

Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα που πείραξε όσους βρέθηκαν χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και παρακολούθησαν την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου. ήταν, κυρίως, το αποτέλεσμα.

Ο χθεσινός Άρης, αρνούνταν… πεισματικά να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο, στοιχεία ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη θέση, ένα σκαλί (ίσως και παραπάνω) ποιοτικά από κάθε ομάδα της κατηγορίας, με ρόστερ που θα ζήλευαν μέχρι και στην πρώτη κατηγορία.

Τα μηνύματα που θέλησε η χθεσινή αναμέτρηση να στείλει προς την πλευρά του Άρη, στάλθηκαν. Οι γκέλες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ήταν, μάλιστα, η τρίτη φετινή για τον Άρη σε σύνολο 20 αναμετρήσεων. Τον εφησυχασμό, μπορεί να μην το επικαλλούνται οι ποδοσφαιριστές του Άρη ή το τεχνικό τιμ, ωστόσο, πάντα όταν η βαθμολογική διαφορά είναι τέτοια, θέλοντας και μη, σου δίνει την ευκαιρία να είσαι λίγο πιο… χαλαρός.

Το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Άρης αδικεί και τον εαυτό του. Ο Ανδρέας Τάτος, έστειλε χθες το μήνυμα και πρέπει μαζί με τους συμπαίκτες του να γίνει πράξει. Δεν θα επαναληφθεί. Όχι, γιατί φοβάται κανείς ότι θα χαθεί η άνοδος. Αλίμονο. Απλά, το μέγεθος του Άρη, δεν επιτρέπει τέτοιες εικόνες…

To Top