ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Εμφανίζεται” σταδιακά το ρόστερ της Διναμό…

Τρεις αποκτήσεις Γεωργιανών παικτών ανακοίνωσε η Διναμό Τιφλίδας, καθώς και την συμφωνία της με τον Αμερικανό, Τζόρνταν Σουοπσάιρ.

Κάποιες πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν για το ρόστερ της αντιπάλου του Άρη στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καταρχήν αποκτήθηκε ο Τζόρνταν Σουοπσάιρ, ρούκι φόργουορντ (23, 2,01μ.) απόφοιτος του Κολγκέιτ (12π., 5ρ.), προστέθηκαν στο ρόστερ οι Γεωργιανοί Μικέιλ Τσοτσούα (31, 1,93μ.), Μάιζερ Ρεγιαζασβίλι (22, 2,08μ.) και Μέραμπ Μποκολισβίλι (26, 1,96μ.), ενώ οι Μέραμπ Μιρζιασβίλι και Λεβάν Γκρντελίντζε (24, 1,85μ.) ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

Επίσης, τρεις παίκτες από το ρόστερ της Διναμό κλήθηκαν από τον Ηλία Ζούρο στην προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται για τους Μικέιλ Μπερισβίλι, Μικέιλ Τσοτσούα και Μέραμπ Μποκολισβίλι.

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στην σελίδα της ομάδας στο facebook υπάρχουν κι άλλοι Αμερικανοί παίκτες, αλλά τα στοιχεία τους δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα…

To Top