Εμφατικό ξεκίνημα με τριάρα για την Ισπανία (video)

Η Ισπανία έστειλε στην πρεμιέρα της… μήνυμα! Η φούρια ρόχα επικράτησε με 3-0 της Κόστα Ρίκα, έχοντας πάνω από 40 τελικές και συνολικά έκανε τρομερή εμφάνιση και έβγαλε την ποιότητα της.

Παράλληλα η Ισπανία έδειξε γιατί είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά, έστω και αν είχε απέναντι της μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Η Ισπανία είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες. Η Ντελ Κάμπο στο 22’ ωστόσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της κάνοντας το 1-0 για τις Ισπανίδες.

O Μπονματί στο 23’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της, με την Γκονζάλεθ τέσσερα λεπτά αργότερα να γράφει το 3-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα από το πρώτο ημίχρονο.

Η Ισπανία είχε μια τεράστια ευκαιρία να ξεχειλώσει το σκορ από την άσπρη βούλα, αλλά η φοβερή Βέιγκα έπιασε το πέναλτι της Ερμόσο!

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό, με την Ισπανία να κρατάει το προβάδισμά της και να είναι κυρίαρχη κόντρα στην Κόστα Ρίκα που δεν μπορούσε να κάνει και πολλά μπροστά στην ποιότητα της φούρια ρόχα.

To Top