ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Εμφύλιος” στην ΑΕΚ! Οι οπαδοί κράζουν το boss για το… δωράκι στον Ιβάν!

“Εμφύλιος” στην ΑΕΚ! Οι οπαδοί κράζουν το boss για το… δωράκι στον Ιβάν! Οι μάσκες έπεσαν τις τελευταίες ώρες και οι οπαδοί της ΑΕΚ ξεφωνίζουν άσχημα τις μεθοδεύσεις που κάνουν όλη την υγιή Ελλάδα να αηδιάζει.

«Ντροπή σας. Έχετε μετατρέψει την ΑΕΚ σε φτωχό συγγενή. Σε ομάδα της φάπας. Είναι γραφικότητα πλέον να μην υπερασπίζετε τα συμφέροντα της ομάδας για να το παίζουμε καλοί. Και στην αμέσως επόμενη ευκαιρία να μας το «ξεπληρώνουν». Αν θεωρείτε ότι με το να νομιμοποιείτε τις εις βάρος μας παρανομίες πετυχαίνετε κάτι είστε γελασμένοι. Μήπως τελικά μάς ήρθε κουτί η τρίτη θέση για να γλυτώσουμε και το μπάτζετ; Κι έτσι να μην είναι, δίνετε πια το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να σκεφτεί πονηρά. Κρίμα…», αναφέρει ένα σχόλιο κάτω από την «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα δεν ξεχνούν τα όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς από την μεριά της Θεσσαλονίκης, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, κάνουν λόγο και για την αναβίωση της… συμμαχίας με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Μελισσανίδη τις λυκοφιλίες σου με τον ιμπαν σαμπιδη να τις κρατήσεις για την πάρτη σου..εμείς σαν ΑΕΚ ποτέ δεν θα είχαμε φίλο που πάει να κλέψει το φαΐ μας ούτε που θα κοιτούσε πως θα σε ρίξει κάτω με τη πρώτη στραβή..τα ιδανικά μας είναι μεγαλύτερα από οποιονδήποτε για να ακούσω οποιαδήποτε γνώμη ανιστόρητου παοκτση. Εχει παιχτεί τέτοιο χοντρό παιχνίδι στις πλάτες μας το ξέρεις και σφύρας αδιάφορα τη στιγμή που μπορείς να τους πατήσεις κάτω!Ο λόγος τα κολλητηλίκια σου», αναφέρει ένας οπαδός της ΑΕΚ.

«Διαλέξατε την σύμπραξη με την ανομία και την ανευθυνότητα! Όσο για αυτά που μας λέτε κρατήστε τα για τους εαυτούς σας! Απλα παίξατε χθες βράδυ ένα πολύ χοντρό παιχνίδι εις βάρος της ομάδας ! Και είσαστε όλοι σας συνυπεύθυνοι! Κρίμα!», τονίζει ένας φίλαθλος της Ένωσης.

Πάρτε μια γεύση από το Official Site της ΑΕΚ στο Instagram:

sarantsimp21
Μη διανοηθειτε να μη κανετε ενσταση!Μας εκλεψαν δυο κυπελλα και 2 χρονια μας εκραζαν γιατι εγινε το αυτονοητο με τον Κομινη.Κανονιστε να σας πιασει η μεγαλοψυχια με τα ορκ.Οφειλετε να κανετε ενσταση για το κοπο τον παικτων μας.Αυτος ο αγωνας δεν επρεπε να γινει γιατι και οι 12

grigoris.alexo
ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΈΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΚΛΈΦΤΕΣ; ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΚΎΠΕΛΛΑ ΈΤΣΙ; ΠΟΥ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΑΝ +5 ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ +2? ΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΑΣ; ΕΔΩ ΕΊΧΑΝ ΟΜΆΔΑ ΔΙΚΟΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΈΣΑΝΕ.. ΜΑ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ! Ο ΑΛΛΟΣ ΈΓΙΝΕ ΛΟΎΚΙ ΛΟΥΚ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΨΝ ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΣΞΕΦΤΕΣΤΕ; ΝΤΡΟΠΉ ΔΗΛΑΔΉ

alexis_krm
ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΈΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
simossideropoulos
Ακόμα χαρτινους μάς λένε…Ένσταση τώρα…Μητσάρα μην τους την χαρίσουμε…

__razos__
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΓΡΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΑ ΡΕ
giorgostheoh_
Κάντε ένσταση γρήγορα

mark_auth
KΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ

kesidi__
Kante enstash gamwwwwww

saroglouapostolis
Κάντε ένσταση

_.stratos_prls._
Κάντε ένσταση champions league είναι αυτοοοο

v_evaggeliadis
ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΧΘΕΣ

apostolos.ss
Παιδιά πάμε να κάνουμε την ένσταση να νικήσουμε τον γαύρο και πάμε ucl #aek

To Top