Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό, οργή των οπαδών: «Παίκτες μισθοφόροι, διοίκηση ανύπαρκτη, προπονητής… αλλού»!

Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό, οργή των οπαδών: «Παίκτες μισθοφόροι, διοίκηση ανύπαρκτη, προπονητής… αλλού»!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, όπου ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη (1-2) και έμεινε εκτός τετράδας Κυπέλλου.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, η εμφάνιση αλλά κυρίως ο αποκλεισμός του… πρότζεκτ από τον ΠΑΣ έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα. Τα social media πήραν φωτιά με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και να «βάλλουν» κατά του Γιάννη Αλαφούχου, τονίζοντας πως «κοροϊδεύει τον κόσμο της ομάδας».

Φυσικά, οι οργισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιρρίπτουν πέρα από τον Αλαφούζο τεράστιες ευθύνες στον Λάζλο Μπόλονι για τη διαχείριση που κάνει ξεκαθαρίζοντας ότι είναι «αλλού για άλλου και… ύπνος», ενώ και οι παίκτες ακούν πολύ βαριά σχόλια όπως «παίκτες μισθοφόροι». Η «μπάλα» όμως παίρνει κυρίως τον Αλαφούζο και τον Μπόλονι, με τους περισσότερους να μιλούν για μια νύχτα ντροπής και για μια «ομάδα χωρίς αγωνιστικό πλάνο», ενώ εκατοντάδες είναι τα σχόλια που απαιτούν την απόλυση του Μπόλονι σήμερα αλλά και την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ.

To Top