Ενέδρα στο πούλμαν του Παναθηναϊκού – Αναβολή του πρώτου τελικού!

Η επίθεση με πέτρες που δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ήταν η αιτία για να αναβληθεί ο πρώτος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ανεγκέφαλοι έστησαν ενέδρα στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και με πέτρες επιτέθηκαν στην αποστολή των πράσινων, τραυματίζοντας ελαφρά τον Στράτο Περπέρογλου και τον Στίβεν Σμιθ. “Δυστυχώς όλα αυτά επαναλαμβάνονται και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει”, επεσήμανε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του στο Nova Σπορ FM πως “χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή. Δεν προλάβαμε να δούμε τίποτα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη αλλά μας είχαν στήσει ενέδρα. Έχουν χτυπήσει Σμιθ και Περπέρογλου και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι”.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε χωρίς τους δύο παίκτες στο ΣΕΦ και εκεί ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης ανακοίνωσε την αναβολή του πρώτου τελικού, μετά από απόφαση του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

To Top