“Ενέσεις” ηθικού από διοικούσα και κόσμο στην ομάδα

Ο Άρης ετοιμάζεται για το δεύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος, το πρώτο της Θεσσαλονίκης. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως σε κάθε τέτοιο παιχνίδι χρειάζεται πέρα από τις όποιες αγωνιστικές αρετές, μετράνε πολύ το πάθος και η καλή ψυχολογία…

Στους τομείς αυτούς έριξε το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις ο Μάκης Κατσαβάκης και το τεχνικό τιμ, κάνοντας πολλή δουλειά, γνωρίζοντας, άλλωστε, ότι ο φετινός Άρης αποτελείται από νέα παιδιά που θα μπουν στη “μάχη” ενός τέτοιου αγώνα για πρώτη φορά.

Μέσα από ομιλίες του ο Κατσαβάκης επιδιώκει το αυτονόητο: ανύψωση ηθικού και την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών, ειδικά των… “πρωτάρηδων”, οι οποίοι για πρώτη φορά θα κληθούν να δείξουν τις δυνάμεις τους, σε αγωνιστικό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο σε ένα ντέρμπι όπου το πάθος ξεχειλίζει σε… χορτάρι και κερκίδες.

Από κει και πέρα, σήμερα, στην τελευταία, προπόνηση που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης υπό το φως των προβολέων, αναμένεται να παρευρεθούν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής  και ενδεχομένως εκπρόσωποι των οπαδών, προκειμένου να τονώσουν την αυτοπεποίθηση των παικτών.

To Top