Ενήμερωση για το θέμα της FIBA και όχι μόνο

Το θέμα της άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA αλλά και άλλα ζητήματα συζητήθηκαν στη διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους που έχουν ως στόχο την άρση του απαγορευτικού. Αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχουν γίνει και θα γίνουν ώστε να απαλλαγεί ο Άρης απ’ αυτόν τον μεγάλο “βραχνά” που του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδιασμού του τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, έγινε κουβέντα και για την πρόταση στον Παναγιώτη Γιαννάκη η οποία κατατέθηκε στη συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Τάσο Δελημπαλταδάκη.

Η απόφαση που λήφθηκε είναι ότι μόλις τελειώσει το θέμα της FIBA  θα ξεκινήσει άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός ώστε να «χτιστεί» η ομάδα της επόμενης σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ζεϊμπέκης έχει αναλάβει υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος και θα «τρέξει» τις εξελίξεις, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

To Top