ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενίσχυση Άρη: Μέγερι σε πρώτο πλάνο, αναμονή για τον εξτρέμ…

Με την απόκτηση του Αλί Αντέμ, στον Άρη έχουν μπει στην τελική ευθεία της συμπλήρωσης του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιδιώκουν πλέον να ενισχυθούν στην άμυνα και συγκεκριμένα στη θέση του τερματοφύλακα και έπειτα στην επίθεση και στις θέσεις των εξτρέμ.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο Μπάλας Μέγερι είναι εδώ και καιρό στην κορυφή της λίστας του Άρη. Στον Ούγγρο γκολκίπερ έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση και απομένει η απάντησή του σε αυτή. Εάν δεχθεί τότε θα έρθει άμεσα Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ειδάλλως ο Άρης θα ενεργοποιήσει κάποια άλλη από τις εναλλακτικές που έχει.

Για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ, η περίπτωση του Μπρούνο από τον Ολυμπιακό θα προχωρήσει μόνο εάν μείνει οριστικά ελεύθερος από τους Πειραιώτες. Η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου (λόγω κρούσματος κορωνοϊού) θα καθυστερήσει την υπόθεση του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα είχε από αύριο συζητήσεις για το “διαζύγιο”. Κι αυτό γιατί οι δύο φιναλίστ, παίζουν με τα περσινά ρόστερ και οι επιλογές τους είναι λίγες.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη θα αποκτήσουν ποδοσφαιριστές για τις συγκεκριμένες θέσεις. Έχουν χρόνο στην διάθεσή τους, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται φέτος την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, ωστόσο θέλουν άμεσα να έχουν κλείσει το ρόστερ, πριν ξεκινήσει κι επίσημα η νέα σεζόν.

To Top