ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενίσχυση “κιτρινόμαυρου” ρόστερ: Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο…

Η προετοιμασία του Άρη ξεκίνησε με 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι επτά είναι νεαροί στην ηλικία, με τους Μπακούτση και Μπαγκαλιάνη να έχουν μόνο εμπειρίες από επίσημα ματς με την πρώτη ομάδα.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Αυτοί που αναμένεται να ακολουθήσουν, είναι οι Σάσα και Γκανέα, οι οποίοι άμεσα θα ενσωματωθούν στην αποστολή, για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Επιθυμία του Μίχαελ Ένινγκ είναι να γίνουν οι επόμενες προσθήκες, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα είναι αυτό εφικτό. Προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει μαζί τους πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, για τον Σεπτέμβριο.

Ο Άγγελος Χαριστέας είχε προαναγγείλει ένα ρόστερ 25 παικτών, στο οποίο θα υπάρχει ένα κράμα, έμπειρων παικτών με τις φιλοδοξίες των νέων.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το πλάνο των βασικών επιλογών, είναι να θωρακιστεί το κέντρο της άμυνας (στην τελική ευθεία του Ντάτκοβιτς), ένας ακόμα σέντερ φορ (με φαβορί τον Λόπεζ) και έπονται οι προσθήκες που θα γίνουν για να “γεμίσει” το ρόστερ.

Φυσικά, απομένει και η τελική εισήγηση του Ένινγκ για τους νεαρούς της αποστολής που περνούν στα 3-5 Πηγάδια μία περίοδο δοκιμασίας, για το αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς και τη νέα σεζόν.

 

 

To Top