Ενίσχυση με τη διεθνή Κατιρτσίδου για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Ακόμα μία μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Άρη, που απέκτησε την 18χρονη διεθνή αμυντικό Μαρία Κατιρτσίδου.

Η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος αναφέρει: «Ο Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή Μαρία Κατιρτσίδου από τις Αμαζόνες Δράμας!

Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 20/6/2000 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία αγοριών Νευροκοπίου Δράμας σε ηλικία 5 ετών και στα 11 της πήγε στην ακαδημία κοριτσιών των Αμαζόνων Δράμας. Στις Αμαζόνες Δράμας αγωνίστηκε συνολικά 7 χρόνια, όπου τα τελευταία 3 χρόνια ήταν βασική στην γυναικεία ομάδα, στην Α’ Εθνική.

Το πρώτο εξάμηνο του 2014 δόθηκε δανεική στην ομάδα του Α.Ο. Καβάλας, στην Γ’ Εθνική, και μετά ξανά γύρισε στις Αμαζόνες Δράμας. Ακόμα, η Μαρία έχει συμμετοχές στην Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων Ελλάδας.

Τέλος, από τις 24/8/2018 είναι στην Εθνική Νεανίδων Ελλάδας, όπου θα αγωνιστεί στους προκριματικούς αγώνες για το EURO 2019, στις 28/8/2018-3/9/2018, στο Λίχτενσταϊν και στον 6ο όμιλο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Δανία, το Λίχτενσταϊν και τη Σερβία. Καλή επιτυχία στον Άρη Μαρία!».

To Top