Ενίσχυση σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει ο Καλαϊτζίδης

Εκτός της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας στο μυαλό του Δημήτρη Καλαίτζίδη εξέχουσα θέση κατέχει και η ενίσχυση του τεχνικού τιμ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς υπάρχουν κενά που θέλει άμεσα να καλυφθούν.

Πρωταρχικός στόχος είναι η εύρεση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος μετά την οριστική του επιστροφή στην ενεργό δράση δεν μπορεί να διετελέσει ταυτόχρονα και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων. Παρότι ακόμα και σήμερα είναι αυτός που υπό την εποπτεία του προπονούνται οι τερματοφύλακες δεν καθίσταται δυνατό να συνεχίσει και από τα δύο πόστα. Το θέμα έχει πάρει πανω του ο 57χρονος τεχνικός που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να καταλήξει στο νέο πρόσωπο.

Έπεται η θέση του γενικού αρχηγού, του ανθρώπου δηλαδή που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο διοίκησης και ομάδας. Ο Γιώργος Ζήνδρος είναι ο νο1 υποψήφιος, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του 57χρονου τεχνικού που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Τέλος, τρίτη και τελευταία επιθυμία του Καλαίτζίδη είναι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα αναλάβει να φροντίζει τις προσωπικές υποθέσεις των ποδοσφαιριστών, κυρίως των ξένων. Αυτός δηλαδή που θα έχει υπό την εποπτεία του τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζουν και με τη δική του παρότρυνση να βρίσκεται άμεσα η λύση.

To Top