Ενας ο στόχος, χωρίς πολλά λόγια = ΝΙΚΗ!

Νίκη! Μόνο νίκη! Τρεις βαθμούς. Εκεί στοχεύει ο Άρης σε ένα ματς που έρχεται, στην ίσως πιο κρίσιμη Κυριακή αγωνιστικά των τελευταίων επτά χρόνων (5.15μ.μ. PRESSARIS-LIVE).

Το τι έγινε από την περασμένη Δευτέρα μετά την ήττα στη Βέροια, έχει καταγραφεί κι έχει περάσει στην ιστορία. Απίστευτες καταστάσεις, αντιδράσεις ερασιτεχνικές, ένα μπάχαλο πραγματικό, με τους μόνους που έδειχναν πως ο Άρης είναι ποδοσφαιρική ομάδα, να είναι οι παίχτες οι οποίοι έπαιρναν μέρος στις προπονήσεις.

Αυτοί είναι και οι μοναδικοί που θα κληθούν να αλλάξουν την κατάσταση, μαζί με τον κόσμο. Να την πάρουν στα χέρια τους. Μόνοι τους από την αρχή της χρονιάς, παλεύουν δίχως στήριξη διοικητική, παρά μόνο αυτήν του κόσμου, ο οποίος είναι βέβαιο πως και σήμερα θα φωνάξει παρών! Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα περίμενε κανένας μετά την τραγωδία της Δευτέρας να καταρρεύσουν.

Κι όμως συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο Νέο Ρύσιο κάνανε λόγο για μία απίστευτη συσπείρωση, για ένα πείσμα που έβγαλαν όλοι οι παίκτες, από τους αρχηγούς και τους πιο έμπειρους, από τους ξένους, μέχρι και τους πιο νεαρούς.

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να πάρουν τον Άρη στην πλάτη τους. Να αποδείξουν έστω και στο τέλος της χρονιάς πως αξίζουν όλοι να φοράνε τη φανέλα με το Θεό στο στήθος.

Μαζί τους στη μάχη θα είναι ένας νέος προπονητής. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι πέμπτος άνθρωπος στη χρονιά, που θα κάτσει στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου και από την πρώτη στιγμή έδωσε το σύνθημα για τη… ρελάνς και φάνηκε να προσαρμόζεται άμεσα στο όλο κλίμα!

Ποιο θα παίξουν είναι άγνωστο, αν και πολλές αλλαγές δεν περιμένουμε. Ο Διούδης θα παραμείνει λογικά στα γκολπόστ με την τετράδα άμυνας να παραμένει απαράλλακτη, με Καζναφέρη, Παπαζαχαρία, Πουλίδο και Ζαραδούκα από δεξιά προς αριστερά. Στον άξονα οι Παπαστεριανός και Κοέλιο θα είναι οι αμυντικοί χαφ, με τον Τάτο οργανωτή και τους Γιαννιώτα, Αγκάνθο και Διαμαντάκο επιθετική τριάδα.

Αναλυτικά οι είκοσι παίκτες που αποτελούν την αποστολή:

Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.

Ο Παράσχος, από την άλλη δεν θα έχει τον Πόι και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Κυριακίδη στο τέρμα, Μουλόπουλο, Χοσέμι, Λισγάρα και Μεντί στην άμυνα, Ρομέου, Κόρμπο και Ζησόπουλο στα χαφ και Ακόστα, Ροτζέριο και Βασιλείου μπροστά, με την αποστολή να είναι η εξής:

Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγεχόν, Μπουμάλ, Mιλόγεβιτς, Ακόστα, Ρομέου και Βασιλείου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Γκάγκας από τη Λάρισα και ο Χρήστος Μαγιάννης από την Άρτα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά. Παρατηρητής διατησίας ορίστηκε ο Σπύρος Παπαδάκος από τη Λακωνία.

To Top