ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενδεκάδα με οκτώ αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρκαριάν

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου πως σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του αποψινού φιλικού με την Πολωνία, επικεντρώνοντας τις επιλογές του σε τρεις άξονες: κόπωση, ευκαιρίες σε νέους και «φρεσκάρισμα».

«Θα φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα που μπορούμε, διότι για μας είναι πολύ σημαντικό ματς. Θα προσέξουμε λίγο όσους είναι πολύ κουρασμένοι ή ήταν τραυματίες το προηγούμενο διάστημα, θα δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους, ενώ θα πρέπει να φρεσκάρουμε και κάποιους άλλους» τόνισε ο τεχνικός της εθνικής και λίγη ώρα αργότερα οι σκέψεις του αποτυπώθηκαν κι επί χόρτου, στην τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης» ομάδας.

Στην πρόβα της ενδεκάδας (σε άσκηση επιθετικής ανάπτυξης), ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε με βασικούς τους Βύντρα, Μόρα, Παπασταθόπουλο, Σταφυλίδη στην άμυνα, τον Ταχτσίδη αμυντικό μέσο και τους Τζιόλη και Νίνη ως εσωτερικούς χαφ μπροστά του (δεξιά κι αριστερά). Στη δε επίθεση οι Κολοβός (δεξιά) και Φούντας (αριστερά) είχαν θέση στα δύο «φτερά», ενώ στην κορυφή χρησιμοποιήθηκε ο Καρέλης. Την ίδια ώρα, οι Μανωλάς, Τοροσίδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Σάμαρης, Καρνέζης έκαναν μόνοι τους, λίγα μέτρα πιο πέρα, πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πηγή: sentragoal.gr

 

To Top