Ενδεκάδα με rotation για οκτώ, βασικός ο Πόι

Τις πρώτες του σκέψεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Κυπέλλου φανέρωσε στη σημερινή προπόνηση ο Πάουλο Κάμπος, τελευταία πριν το ματς με τον Δωτιέα Αγιάς για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ο 57χρονος τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, στην οποία θα προχωρήσει σε οκτώ αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, από την αρχή θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση οι Μπαϊμάκης, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Λιόνης, Συμεωνίδης και Σταυρόπουλος.Βασικός θα αγωνιστεί ο Μάουρο Πόι που πιθανόν να αντικατασταθεί στη συνέχεια για να ξεκουραστεί ενόψει Καβάλας.

Οι Ρένια, Φερνάντες και Παπαδόπουλος θα ξεκινήσουν και πάλι ως βασικοί, ενώ οι δύο τελευταίοι θα μοιραστούν χρόνο συμμετοχής (από ένα ημίχρονο) με τους Γιαννίτση και Λεμονή.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μπαϊμάκης, δεξιά στην άμυνα ο Χουζούρης, αριστερά ο Λιόνης και κεντρικό δίδυμο οι Φερνάντες-Βασιλόπουλος.

Μπροστά απο τα δύο στόπερ ο Ντούνγκα και στο κέντρο οι Παπαδόπουλος-Συμεωνίδης.Μπροστά τους ο Μάουρο Πόι σε ρόλο δεκαριού και στην επίθεση οι Ρένια και Σατυρόπουλος.

To Top