ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενδιαφέρον και επίκαιρο σεμινάριο: Δεξιότητες από το μέλλον της εργασίας

Οι δεξιότητες που θα καθορίσουν το μέλλον της εργασίας θα αποκαλυφθούν σε εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο όμιλος της hyphen SA στις 14 Νοεμβρίου 2016 από τις 12:00 έως τις 17:00, στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» του Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους). Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί το μεγάλο ζήτημα της τεχνολογικής ανεργίας, το οποίο απειλεί το σύνολο της οικονομικής και επαγγελματικής δραστηριότητας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 με συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του βιβλίου «the αriston project CODEX: Οδικός χάρτης προς την επιχειρηματική αυτονόμηση», του Προέδρου της hyphen SA και συγγραφέα Γιάννη Στεργή, CRMDr.

Στο πάνελ της συνέντευξης-παρουσίασης θα βρίσκονται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Αθανάσιος Σαββάκης, ο Επίκουρος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., κ. Μιλτιάδης Σαρηγιαννίδης και ο Senior Lecturer in Marketing του City College, κ. Δημήτρης Νικολαΐδης.

Μετά το πέρας της συνέντευξης, θα ακολουθήσει Open Seminar με θέμα: «Focus on Business – Be the trainer», το οποίο απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες και νέους υποψήφιους της αγοράς εργασίας, όσο και σε εκπαιδευτικούς και γονείς.

Το Open Seminar θα εστιάσει μεταξύ άλλων σε θέματα δεξιοτήτων, που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και στα εργαλεία, τα οποία μπορούν να καταστήσουν βιώσιμες τις επιχειρήσεις μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον.

To Top