ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενδιαφέρον τεστ για τον Άρη στην Βενετία, έστω και χωρίς 4αρια (ξανά)! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Τα προβλήματα που προκύπτουν με τραυματισμούς δεν αφήνουν τον Δημήτρη Πρίφτη να προετοιμάσει την ομάδα του σωστά. Ελλείψει του Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την Βενετία, το φιλικό (21:30) με την Βενέτσια θα γίνει πάλι υπό δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες, χωρίς παίκτη που να παίζει στο “4”.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Τα δύσκολα ήρθαν αρκετά νωρίς για τον Άρη, γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα λόγω των πολλών απουσιών καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας να αποκτήσει μέσα στο γήπεδο την ομοιογένεια που απαιτείται για να προχωρήσει στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Άρης θα παίξει και σήμερα χωρίς τους Σανικίτζε και Τσαϊρέλη, θα μοιραστούν τον χρόνο στο “4” οι Χρηστίδης, Σίμτσακ και κατά περίπτωση οι Μαρμπλ και Μούρτος και μπορεί ο Πρίφτης να μην θέλει να ακούει – ούτε να χρησιμοποιεί – ως δικαιολογίες αυτά τα προβλήματα, όμως στην πράξη είναι δεδομένο πως όλα αυτά προκαλούν μια αναστάτωση.

Η Βενέτσια είναι ομάδα που έχει ποιότητα, πρόσθεσε τους Τζαμέλ Χάγκινς και Μαρκίς Χέινς στο ρόστερ της από το ελληνικό πρωτάθλημα, διαθέτει τον Μάικ Μπράμο και μια έδρα από τις πιο δυνατές στο καμπιονάτο, στοιχείο που κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον το τεστ για τον Άρη και το πως θα αντιδράσει απέναντι σε αντίπαλο κοινό.

To Top