ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ενδιαφέρον της οικογένειας Αρβανιτίδη για την ΠΑΕ Ηρακλής”

Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής εκδήλωσε ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

“Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ήρθε σε επαφή με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Μάλιστα, ο πρώην μεγαλομέτοχος της Βέροιας, φέρεται να έχει υπογραμμίσει στον «Καναδό» την πρόθεσή του να πληρώσει αντίτιμο για την αγορά της ΠΑΕ ή να πληρώσει τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί ή μέρος αυτών. Θυμίζουμε ότι το ποσό αυτό υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ” μετέδωσε το “Μετρόπολις” υπογραμμίζοντας:

“Είναι πολύ πιο πιθανό ο Αρβανιτίδης να προωθήσει τον γιο του, Νίκο, για να είναι μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια. Ο Νίκος Αρβανιτίδης είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Άρη και αρχικά είχε ψηφιστεί για να αναλάβει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, ωστόσο στη συνέχεια το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων» πέρασε στα χέρια του νυν εφόρου”.

To Top