ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενδιαφέρον του Άρη για Αρίας αναφέρουν οι Ισπανοί

Οι συζητήσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη και του Χερμάν Μπούργος με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης προχωράνε και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ένα ακόμη όνομα «έπεσε» στο τραπέζι των συζητήσεων. Αυτό του κολομβιανού Σαντιάγκο Αρίας.

Όλο και μεγαλώνει η κιτρινόμαυρη λίστα με τις πληροφορίες από την Ισπανία να είναι καταιγιστικές. Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα από την Ιβηρική για Ρικέλμε, Καμέγιο και Μογιέχο ένα ακόμη όνομα έρχεται να προστεθεί. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό (3/6) ρεπορτάζ στην Ισπανία ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα υπόψη του Άρη είναι ο Σαντιάγκο Αρίας. Πρόκειται για 30χρονο Κολομβιανό, δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε δανεικός στη Γραναδά, όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ.

Πρόκειται για έναν παίκτη με βαρύ βιογραφικό, με θητεία σε ομάδες όπως Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αϊντχόβεν και Λεβερκούζεν. Στην Ολλανδία αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης το 2017, ενώ έχει και 54 συμμετοχές με την εθνική Κολομβίας. Ο παίκτης, σύμφωνα με τους Ισπανούς, έχει πέσει στο τραπέζι για να αποκτηθεί ως δανεικός. Το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο ολοκληρώνεται το 2023.

To Top