ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ενδιαφερόμαστε να αναλάβουμε τον Άρη, αλλά δεν θα χρεωθούμε το βάρος της αποτυχίας των άλλων»

Έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη σε περίπτωση που δεχθούν την σχετική πρόσκληση από τον Ερασιτέχνη δηλώνουν τα μέλη του σχήματος που ηγείται ο Νίκος Αρβανιτίδης, σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός τους εκπρόσωπος Νίκος Κυρκούδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για τη σημερινή γ.σ.: «Η πρόσκληση σε γ.σ. αναφέρεται σε μια γενικότερη συζήτηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν έχει σαν αντικείμενο να αναλάβουμε τον Άρη. Η πρωτοβουλία ανήκει στη διοίκηση του ΑΣ. Εμείς ενδιαφερόμαστε να αναλάβουμε τον Άρη σε κάθε κατηγορία και με κάθε συνθήκη. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις. Φαντάζομαι ότι θα γίνει μια διεξοδική συζήτηση και από τη στιγμή που η συνέλευση έχει αποφασίσει να πάψει τη συνεργασία με την πλευρά Κάλας είμαστε παρόντες στις εξελίξεις είτε προκύψουν σήμερα, είτε αργότερα».

Για το αν μπορεί να εγγυηθεί για τη Β’ Εθνική: «Στη γ.σ. του Ιουλίου είχαμε εγγυηθεί πως ο Άρης θα έπαιζε στη Β’ Εθνική. Τώρα με το πλήθος των άστοχων ενεργειών δεν είμαστε σε θέση να επαναλάβουμε αυτή τη διαβεβαίωση. Δεν μπορούμε να χρεωθούμε το βάρος της αποτυχίας των άλλων. Τους ανήκει 100%».

Θέμα χρημάτων σε Κάλας: «Κατ’ αρχάς δεν μπορώ να προκαταλάβω τι θα πει η πλευρά Κάλας. Αν ξαφνικά έρθει και πει ότι διεκδικεί τα ποσά που ακούγονται, 900 χιλιάδες δολάρια, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα τα πληρώσουμε».

To Top