ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενεργοποίηση συμφωνιών μετά τη λύση του ban: Οι πέντε άμεσοι στόχοι του Άρη

Η λύση του ban μπορεί να παραμένει στην κορυφή της λίστας της ατζέντας του Άρη, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας «τρέχει».

Ο Άρης έχει βάλει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και προτεραιότητες για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν (πέρα των πιθανών ανανεώσεων) και με κάποιους εξ αυτών είτε έχει «δώσει τα χέρια», είτε βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΜΠΕΡΤΟΛΙΟ

Θεωρείται η πρώτη κλεισμένη μεταγραφή, καθώς ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Αγωνίζεται κυρίως ως «δεκάρι», όμως μπορεί να βοηθήσει και ως εξτρέμ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής με την Αλντοσίβι, έχοντας 20 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από τις θητείες του με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό τους τελευταίους μήνες, με τον ίδιο να το επιβεβαιώνει με πρόσφατες δηλώσεις του. Φέτος αγωνίστηκε στην Στουρμ Γκρατς και ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης εντεκάδας του αυστριακού πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με ένα γκολ και δύο ασίστ και είναι ελεύθερος.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΣΑΚΙΤΣ

Συμπαίκτης του Αυλωνίτη και βασικό μέλος της Στουρμ Γκρατς με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Ο 29χρονος δεξιός μπακ ενδιαφέρει έντονα τον Άρη και εφόσον λύσει τη συνεργασία του με τους Αυστριακούς, τότε αναμένεται να αποκτηθεί. Πραγματοποίησε φέτος μια γεμάτη σεζόν με 34 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, έχοντας δύο ασίστ και πέντε κίτρινες κάρτες, ενώ είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο από τον Δεκέμβριο του 2018 μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

ΑΡΜΑΝΤ ΣΑΝΤΙΚΟΥ

Ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Λεβάντε, αγωνίστηκε (ως δανεικός στη Μάλαγα) συνολικά σε 35 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 33 βασικός,  σκοράροντας 13 φορές με 5 πέναλτι, ενώ είχε και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και κυμαίνεται κοντά στα 500.000 ευρώ, με τον Άρη να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ως δανεικό, έχοντας να καλύψει όμως το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του.

ΕΡΣΑΝ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ

Ο 30χρονος διεθνής Ιρανός παίκτης είναι η πρώτη επιλογή του Μίχαελ Ένινγκ και του Άγγελου Χαριστέα για την θέση του αριστερού μπακ. Είναι παίκτης που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από τις θητείες του σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ από το 2018 ανήκει στην Τράκτορ του Αζερμπαϊτζάν, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Στη μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκονται ακόμα ο Ντομινίκ Φούρμαν, ο Κρίστιαν Λόπεζ και ο Μοχάμεντ Γιαταρά, ενώ σε… αναμονή βρίσκεται το θέμα του Ματέο Γκαρσία.

To Top