ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενεργοποιεί την βόμβα με Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το έγκυρο Bein Sports, ο Φελίπε Κουτίνιο στις προσεχείς ώρες αναμένεται να αφήσει την Λίβερπουλ για να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα δείχνει άμεσα τα αντανακλαστικά της και λίγο μετά την απώλεια του Νεϊμάρ είναι έτοιμη να τον αντικαταστήσει με έναν συμπατριώτη του.

Όπως μετέδωσε το απόλυτα έγκυρο Bein Sports, ο Φελίπε Κοουτίνιο είναι καθ’ οδόν προς την Βαρκελώνη, αφού υπάρχει απόλυτη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα σε ότι αφορά τους προσωπικούς όρους για πλουσιοπάροχο 5ετές συμβόλαιο.

Το έγκυρο τηλεοπτικό δίκτυο επικαλείται εσωτερικές πηγές και εκφράζει την βεβαιότητα ότι απέχουμε μόλις μερικές ώρες από την συμφωνία και την ανακοίνωση της μεταγραφής, δίχως όμως να αποκαλύπτει το ποσό που θα κοστίσει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος (παραδόξως) έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό της Λίβερπουλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες ο ατζέντης του Βραζιλιάνου (Μπερτολούτσι) βρέθηκε το μεσημέρι στο Λονδίνο για να κλείσει την μεταγραφή, η οποία θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπαρτσελόνα να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια για να αποκτήσει και τον Πάουλο Ντιμπάλα!

To Top