ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενημέρωση Άρη για match fixing

Ενημέρωση Άρη για match fixing… Συνάντηση με τις αθλήτριες βόλεϊ του Άρη είχε χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλης Μηνούδης στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας “PROtect Integrity 2016” της EU Athletes.

Ο κ. Μηνούδης επισκέφτηκε την αποστολή των “κίτρινων” στο ξενοδοχείο και παρουσία του team manager της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη ενημέρωσε-εκπαίδευσε τις αθλήτριες για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing.

Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α ήταν μερικά από τα θέματα που ανέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π κατά την αναφορά του στους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού.

pasap_aris-1

Αμέσως μετά την εκπαίδευση, όπου οι περισσότερες αθλήτριες της ομάδας για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ΠΑ.Σ.Α.Π και να ενημερωθούν για τη λειτουργία του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου άκουσε προσεκτικά και έλυσε κάθε τους απορία σχετικά με το match fixing.

pasap_aris

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιμορφωτικές επαφές θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες και με άλλες ομάδες της Α1 Γυναικών και της Volleyleague.

To Top