ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενημέρωση από τον επίσημο Άρη για τα πακέτα εισιτηρίων του β’ γύρου

Συνεχίζεται η διάθεση του μίνι πακέτου εισιτηρίων, που αφορά τα παιχνίδια του β’ γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 (καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 16:30), αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Καβάλα την προσεχή Κυριακή 24/1.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων»:

«Οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

ΘΥΡΑ  ΤΙΜΗ

ΘΥΡΕΣ 1–3  30 ευρώ

ΘΥΡΑ 2        65 ευρώ

ΘΥΡΑ 9        90 ευρώ

ΘΥΡΑ 7        125 ευρώ

VIP     250 ευρώ

* Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανανεωμένη), οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές (με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών) έχουν έκπτωση 25%.

** Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως.

*** Οι γονείς που έχουν παιδιά τους στις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του ΑΣ ΑΡΗ έχουν έκπτωση 50% με την προσκόμιση της ανάλογης βεβαίωσης από το τμήμα που αγωνίζεται το παιδί.

**** Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού αναπηρίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

* Μετρητά

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001».

To Top