ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενημερώθηκαν να είναι έτοιμοι για μεταγραφές, μόλις λυθεί το ban…

Το ανοιχτό ζήτημα του μεταγραφικού ban, είναι αυτή τη στιγμή το “Α και το Ω”, για τον Άρη της επόμενης μέρας…

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν, στο πως ο Άρης θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει αυτό το “εμπόδιο”, καθώς είναι μονόδρομος η άρση του, για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να μην κινδυνεύσει την ύπαρξή της, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης, έχει φροντίσει μέσω τοποθετήσεών του, κυρίως από τα social media, ουκ ολίγες φορές να διαβεβαιώσει τον κόσμο του Άρη πως θα δώσει ο ίδιος μία οριστική λύση άμεσα.

Οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες της αμετάκλητης πρώτης απόφασης της FIFA έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα οι άνθρωποι του Άρη θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν πως επιτεύχθηκαν οι διακανονισμοί.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”, έχει ενημερώσει τον Άγγελο Χαριστέα και τους συνεργάτες του να είναι έτοιμοι για μεταγραφές μόλις λυθεί το ban.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, μαζί με τους Ένινγκ-Τερζή δούλεψαν όλους τους προηγούμενους μήνες πάνω σε αυτό και αν και έχει χαθεί χρόνος και ίσως και κάποιοι παίκτες που ήταν ψηλά στην λίστα, υπάρχουν πολλές επιλογές και ίσως προκύψουν ακόμα περισσότερες στη συνέχεια του καλοκαιριού.

To Top