Ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα του Α.Σ. Άρης!

Ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη θέτει στη διάθεση των φιλάθλων ο Α.Σ Άρης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση του ενιαίου εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Από τη φετινή σεζόν, ο σύλλογος καθιερώνει ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για όλα τα αγωνιστικά τμήματά του. Ήτοι, με ένα εισιτήριο, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όλες τις ομάδες που είναι υπό τη σκέπη του Α.Σ.

Το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 50 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. έχουν έκπτωση 20%, κάτι που σημαίνει ότι θα πληρώσουν 40 ευρώ. Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο μέσω αγοράς από τα γραφεία των μελών στην οδό Παπαναστασίου και όχι από τη VIVA.

Με το μικρότερο δυνατό κόστος, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δίνει την ευκαιρία στους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν τα τμήματα, στην προσπάθεια που γίνεται για μία επιτυχημένη σεζόν. Καλούμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ να στηρίξουν μαζικά την προσπάθεια, με αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και τη δυναμική παρουσία στους αγώνες των τμημάτων του συλλόγου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 διατίθενται:

-Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 09:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69),

-Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου),

-Ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα της VIVA. Σημειώνεται ότι όσοι αγοράσουν διαρκείας από τη VIVA, μπορούν να παίρνουν το καρτελάκι τους μόνο από τη γραμματεία του του Α.Σ. (οδός Αλκμήνης), από τις 09:00 έως τις 17:00.

To Top