ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενισχυμένος ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στον Άρη

Με τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Αγρόδημο ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχτεί τον Άρη- Εκτός ο τιμωρημένος Τσιλούλης. 

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και γιατί όχι αυτή την φορά να την συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να δώσει ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στον Άρη (14/1, 15:00). Οι «Θεσσαλοί» προέρχονται από την ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, αλλά έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο. Πόσο μάλλον εντός έδρας.

Αναφορικά με την προετοιμασία, οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (13/1), με τον τιμωρημένο, Σωτήρη Τσιλούλη, να βρίσκονται εκτός πλάνων.

Αντίθετα επιστρέφει ο Χρήστος Αγρόδημος που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ηλίας Κωτσιαρίδης, Νίκος Συράκος, Σάκης Κανούλας και Μένιος Χαραλαμπόπουλος.

Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Νίκου Θεοδοσιάδη: Φιρινίδης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης και Λουκάς.

To Top