Ενισχύεται το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ

Τη συνεργασία με τους κ.κ. Μέρκο Στίγγα και Αλέξανδρο Κατσαμπέκη που θα στελεχώσουν το εμπορικό τμήμα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την στελέχωση του εμπορικού τμήματος με δύο καταξιωμένα στελέχη και με μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο, τους Μέρκο Στίγγα και Αλέξανδρο Κατσαμπέκη.

Ο κ. Στίγγας αναλαμβάνει εμπορικός διευθυντής και ο κ. Κατσαμπέκης διευθυντής μάρκετινγκ.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η εμπορική ανάδειξη του brand της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η μεγιστοποίηση των εσόδων μέσα από χορηγικές συνεργασίες, καθώς και η αξιοποίηση των εμπορικών χώρων του Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, οι Μέρκος Στίγγας και Αλέξανδρος Κατσαμπέκης, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.gr):

«Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτελεί μια πρόκληση για μας, προκειμένου να θέσουμε την χορηγική δραστηριότητα σε νέες βάσεις και αρχές που θα στηρίζονται στην επιχειρηματική συνεργασία και στην επίτευξη ανταποδοτικών οφελών για τους χορηγούς-συνεργάτες.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε εμπορικά το brand της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και να φέρουμε στην ομάδα τα έσοδα που της αξίζουν και της αναλογούν”.

To Top