Ενισχύθηκε και έπιασε δουλειά η Κ-20!

Ενισχυμένη με τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν από τον Μάκη Κατσαβάκη αλλά δεν θα συνεχίσουν με τους «μεγάλους», ξεκίνησε τις προπονήσεις της ενόψει της ερχόμενης σεζόν η Κ-20. Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή έκανε την πρώτη της προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μάττα, αριθμώντας 25 μέλη.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκαν κανονικά οι Πάρης Παλιάτσιος, Βασίλης Πολιανίδης και Χρήστος Γιαννακιτσίδης, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ακολουθούσαν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, ενώ στην Κ-20 ενσωματώθηκαν και οι Δημήτρης Μπαγκής, Πέτρος Λένος και Νίκος Μαρμαράς, ωστόσο το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Επιπλέον, παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Ανδρέας Κρυστάλλης, ο οποίος επίσης είχε δοκιμαστεί από τον Κατσαβάκη στο πρώτο οικογενειακό διπλό των ανδρών. Ο 18χρονος μέσος, που πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση της Κ-20, είχε περάσει με επιτυχία από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στον ΠΟ Νέας Καλλικράτειας.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μάττα ολόκληρο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Κ-20, μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Στις 20 Ιουλίου οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλη θα αναχωρήσουν για το Βέρμιο της Νάουσας, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, διάρκειας μίας εβδομάδας.

To Top