ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενκουλού: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα με απίστευτους οπαδούς» (video)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νικολάς Ενκουλού μίλησε για τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους, χαρακτηρίζοντάς τους ως μεγάλη ομάδα με απίστευτους οπαδούς.

Αναλυτικά:

“Ήρθα εδώ γιατί ξέρω ότι ο Αρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, με απίστευτους οπαδούς που δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, την είδα να κερδίζει στο πρώτο ματς στο πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό. Έχει ξεχωριστή σημασία να κερδίζεις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Πήρα πληροφορίες από φίλους μου. Ο Αρης τα τελευταία χρόνια είναι ψηλά και διεκδικεί τίτλους. Ηρθα να βοηθήσω με τη δική μου εμπειρία και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τους φιλάθλους μας, θα καταφέρουμε να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν“, τόνισε αρχικά και ανέπτυξε περισσότερο για τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Για τους στόχους: “Να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από την ενότητα όλων των δυνάμεων του Άρη. Ολοι αγωνιζόμαστε για έναν κοινό στόχο και έτσι θα κάνουμε μία καλή σεζόν. Θα διεκδικήσουμε κάθε τι δυνατό. Ο δρόμος είναι ανοικτός. Με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, χωρίς μεγάλα λόγια, να δουλέψουμε και να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να είμαστε ενωμένοι, αγώνα-αγώνα και στον τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Στον Αρη συνάντησε δύο γνώριμους σε αυτόν παίκτες. Ζερβίνιο και Νταμπό, για τους οποίους μίλησε με πολύ καλά λόγια. “Τους βλέπω σαν αδέλφια μου. Είναι ωραίο που βρήκα δύο καλούς μου φίλους.”.

Οσον αφορά την κατάστασή του, έδειξε αισιόδοξος σημειώνοντας ότι: ““Είχα έναν τραυματισμό αλλά τον ξεπέρασμα και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην δράση. Θα δουλέψω σκληρά αυτό το διάστημα και να βελτιωθώ. Το προηγούμενο διάστημα έκανα προπόνηση, νιώθω καλά και σύντομα θα είμαι έτοιμος”.

Ο Ενκουλού κλήθηκε να σχολιάσει και το ελληνικό πρωτάθλημα: “Είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες εκτός Ελλάδος, οπότε υπάρχει καλή γνώμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Τέλος… απέφυγε να δώσει υποσχέσεις απευθυνόμενος στον κόσμο: “Δεν δίνω υποσχέσεις. Είμαι άνθρωπος της δουλειάς. Θα κάνω ό,τι μπορώ μέσα στο γήπεδο και παραπάνω, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους. Θα ανταποδώσω την αγάπη σας μέσα στο γήπεδο”.

Αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ:

To Top