Ενκουλού: Πήρε πολύτιμο αγωνιστικό ρυθμό 180 λεπτών σε ανταγωνιστικό επίπεδο και επιστρέφει

Ο Νικολά Ενκουλού επιστρέφει από το μακρινό ταξίδι του από την Νότια Κορέα, έχοντας στις “αποσκευές” δυο γεμάτα 90λεπτα με την Εθνική Καμερούν.

Ο αμυντικός του Άρη επέστρεψε δυναμικά στην δράση, αγωνίστηκε για δεύτερο σερί 90λεπτο στην ήττα με 1-0 απέναντι στην Νότια Κορέα, στη Σεούλ, ενώ είχε προηγηθεί το φιλικό παιχνίδι με το Ουζμπεκιστάν.

Ο Ενκουλού έπαιξε αριστερός στόπερ σε τετράδα στην άμυνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν αντικαταστάθηκε ο Αμπουμπακάρ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν κι αναμένεται σήμερα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Είναι σημαντικό κι ενώ ο Άρης έχει τον “πονοκέφαλο” του τραυματισμού του Μπράμπετς, ότι ο Ενκουλού πήρε 180 αγωνιστικά λεπτά, μετά από πολύ καιρό και ετοιμάζεται παρά τη δεδομένη κόπωση να αναλάβει ρόλο και την Κυριακή με τον Βόλο. Αυτά τα δύο φιλικά με τον Καμερούν ήταν πολύ χρήσιμα, τόσο για να βελτιώσει την ετοιμότητά του, όσο και να ισορροπήσει σημαντικά την απουσία του από τον Άρη στην περίοδο της διακοπής, αν και το ιδανικό θα ήταν να “δούλευε” στη Θεσσαλονίκη, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Άλαν Πάρντιου.

To Top