ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενκουλού: “Στο μυαλό μας μόνο η νίκη, ο Άρης είναι φτιαγμένος να παίζει στην Ευρώπη”

O Νικολάς Ενκουλού, στις δηλώσεις που έκανε στη Nova εν όψει του αυριανού (26/2, 19:30) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο, εξήγησε γιατί η σκέψη όλων στην ομάδα είναι ότι η νίκη είναι μονόδρομος.

Αρχικά, στην ερώτηση πώς περιμένει ότι θα εξελιχθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, απάντησε: “Είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, όμως, όπου είμαστε δυνατοί! Επιπλέον, στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με αντίπαλο τον ΟΦΗ) ήμασταν πολύ καλοί κι αυτό μας βοηθάει. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!”

Ερωτώμενος αν η βαθμολογική σημασία του αγώνα δημιουργεί πίεση στην ομάδα ή της δίνει έξτρα κίνητρο, τόνισε: “Δεν είναι έξτρα κίνητρο για εμάς η βαθμολογική σημασία. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να νικάμε. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίζει στην Ευρώπη, οπότε δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Στο μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη!”

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει σε αυτήν, είπε: “Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα έρθει η νίκη”.

Σχετικά με το πώς περιμένει τον Ατρόμητο ως αντίπαλο, στάθηκε στο εξής: “Γνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια σοβαρή ομάδα. Έτσι την αντιμετωπίζουμε”.

Και συνέχισε, τονίζοντας ότι το προηγούμενο αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ έχει δώσει αυτοπεποίθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του: “Η προηγούμενη νίκη που πετύχαμε, η αλήθεια είναι ότι μας τόνωσε ψυχολογικά. Ήταν μια νίκη που ήρθε μετά από άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε ανεβασμένοι!”

Για τον ίδιο και το πώς αισθάνεται στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο Μουντιάλ, για το αν νιώθει ότι πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και πώς συνεργάζεται με τους παρτενέρ του στην άμυνα, είτε είναι ο Φαμπιάνο, είτε ο Μπράμπετς, απάντησε: “Αισθάνομαι πολύ καλά! Κάθε μέρα δουλεύω στο 100%”.

Και για το πώς του φαίνεται το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, πώς είναι η εμπειρία του ως τώρα στην Ελλάδα, είπε: “Είναι πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος εδώ! Κάθε μέρα δίνω όλο και περισσότερα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, για να εξελιχθώ ως παίκτης”.

To Top