Εννιά «κλεμμένοι» βαθμοί, πλαστογραφία της βαθμολογίας!

Τουλάχιστον εννιά κλεμμένοι βαθμοί. Εννιά βαθμοί που θα έδιωχναν κάθε γκρίνια, όλα τα νεύρα. Εννιά βαθμοί που στερήθηκε ο Άρης επειδή έτσι το θέλησαν πέντε πολύ «μικροί» διαιτητές.

Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι η εικόνα του Άρη δεν συνδυάζεται με τα δικά του λάθη και τις αδυναμίες, οι οποίες δεν μπορούν να διαγραφούν, αλλά αυτή η πραγματικότητα με τη διαιτησία είναι ωμή! Εννιά κλεμμένοι βαθμοί. Τελευταίο χτύπημα η διαιτητική αθλιότητα των Κάκου, Μπαλτά που στέρησαν την νίκη και 2+1 βαθμούς (νίκη Άρη, απώλεια για ΑΕΚ) από τον Άρη.

Το λαϊκό αίσθημα είναι σαφές. Παρά τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις και τις τηλεοπτικές δίκες, μόνο μια είναι η λύση: «φέρτε πίσω τα… κλεμμένα του Άρη σε αυτό το πρωτάθλημα-παρωδία, με τις τόσες πλαστογραφίες»!

 

7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης 1-1 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η εφεύρεση του Καλογερόπουλου ήταν απλή για την ομάδα που – και καλά… – πολεμάει τη… παράγκα! Πέναλτι που γελάει ο κόσμος εις βάρος του Άρη του Παπαζαχαρία, ο οποίος αποβάλλεται στο 74′ και ο Χριστοδουλόπουλος κάνει το 1-0. Ήταν τόσο τραγικός ο Παναθηναϊκός, όμως, που γλίτωσε με την ισοπαλία απέναντι σε έναν πολύ καλό Άρη. Ισοφάριση στο 88′ με τον Γιαννιώτα και 1-1. Τι θα γινόταν αν δεν δινόταν ποτέ το πέναλτι;

8η αγωνιστική: Άρης – Ολυμπιακός 2-2  – ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Από τους πιο… εντεταλμένους διαιτητές ο Αρετόπουλος «ανακάλυψε» πέναλτι σε μια φάση που δεν υπάρχει ούτε καν υποψία για χέρι του Ψυχογιού και έβαλε πολύ γρήγορα τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, όταν ο Άρης ήδη είχε ανοίξει το σκορ. Τι θα γινόταν αν δεν δινόταν ποτέ το πέναλτι;

10η αγωνιστική: Λεβαδειακός – Άρης 2-1 – ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Ο Σταύρος Μάνταλος και βοηθοί του (Καρατζίκας, Ελευθερίου) έδωσαν κόρνερ που δεν ήταν στο δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού και στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 49′ ο Γιάννης Γκέσιος για «θέατρο» ώστε να πάρει πέναλτι. Δυστυχώς για τον Μάνταλο ήταν πέναλτι, αλλά τι να το κάνεις; Η «σφαγή» είχε ολοκληρωθεί και ο Άρης έχασε τρεις βαθμούς. Φυσικά ο Μάνταλος δεν τιμωρήθηκε.

13η αγωνιστική: Άρης – Ατρόμητος 1-1 – ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φάουλ στον Παπαζαχαρία στο 88′ δίνεται κόρνερ για τον Ατρόμητο. Διπλό φάουλ στον Κανούλα από δύο παίκτες του Ατρόμητου δεν δίνεται ποτέ, χέρι του Σκόνδρα δεν δίνεται ποτέ, φάουλ στον Βελλίδη δεν δίνεται ποτέ, όλα αυτά σε μια φάση, απλά και μόνο για να ισοφαρίσει η αθηναϊκή ομάδα. Νέα αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Άρης χάνει δύο βαθμούς.

18η αγωνιστική: Άρης – ΑΕΚ 1-1 – ΚΑΚΟΣ

Η απόλυτη σφαγή. Ο Κάκος αποβάλλει τον Αγκάνθο γιατί πανηγυρίζοντας σήκωσε την φανέλα του για να στείλει μήνυμα για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα. Στο 96′ ο Μπαλτάς δεν δείχνει οφσάιντ στην ισοφάριση του Πετρόπουλου, οφσάιντ που θα έδινε και ένα παιδάκι δημοτικού σχολείου!

Αυτές οι διαιτησίες των κλεμμένων βαθμών. Γιατί υπάρχουν κι άλλα σφυρίγματα (όπως με π.χ. Πανιώνιο) όπου ο Άρης αδικήθηκε, αλλά τελικά δεν επηρεάστηκε το τελικό αποτέλεσμα… Επίσης, στο 2-0 με τον ΟΦΗ, το πρώτο γκολ της Κρητικής ομάδας ήταν επίσης οφσάιντ. Αηδία…

To Top