ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έλεος! Ενοχλήθηκε ο Χατζηιωάννου γιατί ο Άρης κοιτάζει τα… συμφέροντα του

Για την εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ, αλλά και για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Ο Θεσσαλονικιός νομικός που εκπροσωπεί τον Αγροτικό Αστέρα και ήταν στο πλευρό της οικογένειας Καλαϊτζίδη, όταν αυτή είχε τα ηνία του Άρη πριν δυο χρόνια, τότε που οι κιτρινόμαυροι απέτυχαν να βγουν στην πρώτη θέση της Γ’ εθνικής (και αγωνιστικά, αλλά και στα αθλητικά δικαστήρια όταν επί μήνες ο σύλλογος ήταν… όμηρος υποσχέσεων και “θα”), δήλωσε… ενοχλημένος γιατί ο Άρης κοιτάζει τα συμφέροντά του σε ζωτικής σημασίας θέματα, όπως τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες.

Λες κι ο Άρης με χιλιάδες λαό, τεράστια ιστορία κι ένα ισχυρό brand name θα έπρεπε να… “μικρύνει” για να εξυπηρετηθούν ομάδες με ελάχιστους φιλάθλους ή άλλες… πυροτεχνήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε, ο καθένας μπορεί να δηλώνει, ό,τι θέλει…

“Χθες εμφανίστηκε ο Άρης στο συμβούλιο και υπάρχει δυσαρέσκεια από τις υπόλοιπες ομάδες γιατί λειτουργεί μεμονωμένα στα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Δεν μπορεί ο Άρης να μιλάει μόνος με τη Nova. Υπάρχει κεντρική διαχείριση” δήλωσε χαρακτηριστικά στον Arena fm ο νομικός που είχε δηλώσει “θα σκίσω το πτυχίο μου, εάν δεν ανέβει ο Άρης”…

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του υπογράμμισε: “«Πολλά τα προβλήματα στη Β’ Εθνική. Τον κύριο Σφακιανάκη τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά έχω πολλές διαφωνίες για τον τρόπο διοίκησής του. Πέρα από γενικές συνεντεύξεις δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Απόφαση ομόφωνη στη χθεσινή συνεδρίαση είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η επ’ αορίστου αναβολή αν δε λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που δεν μπόρεσε να λύσει ο κύριος Σφακιανάκης. Αν άρχιζε τώρα οι ομάδες δεν έχουν ούτε ένα ευρώ. Πέρσι είχαμε 5 εκατομμύρια ευρώ υπογεγραμμένα.

Έχει 24 υπαλλήλους η Φούτμπολ Λιγκ ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει με 10. Απέτυχε να βρει έσοδα. 65 μέρες θητεία ο κύριος Σφακιανάκης και δεν έχει πάει στον κύριο Κοντονή. Εμείς σαν επιτροπή θα κάνουμε άμεση επαφή με τον Υπουργό για το θέμα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Δεν είχε εντολή από το συμβούλιο να τιμήσει τον κύριο Γκιρτζίκη. Μόνος του πήρε την απόφαση. Επίσης είχε παραστεί στην εκλογή του αντικαταστάτη του Γκιρτζίκη. Είναι εντολοδόχος. Πήγε ως Σφακιανάκης, ατομικά.; Σαν Φούτμπολ Λιγκ πρέπει να αποφασίσουν οι ομάδες.

Στην καλύτερη θα αρχίσει 5-10 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα. Ο ΟΤΕ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει. Η Nova και η ΕΡΤ είναι οι δύο περιπτώσεις”.

To Top