Ενοχλημένος ο Γκουαρντιόλα με τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι πλέον αήττητη! Χάρη στο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, νίκησε με 1-0 τους «πολίτες» και τους… απομάκρυνε κατά τέσσερις βαθμούς, από την πρωτοπόρο Αρσεναλ.

Ωστόσο, στην Σίτι, έχουν αρκετούς λόγους για να είναι δυσαρεστημένοι. Κατ΄ αρχάς, το γκολ του Φιλ Φόντεν, που ακυρώθηκε στο 53ο λεπτό, όπως τόνισε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα: «Είναι το Άνφιλντ. Ο διαιτητής μίλησε με τον βοηθό μου και του είπε: «Δεν πρόκειται να σφυρίξω εάν το φάουλ δεν είναι ξεκάθαρο. Και σε όλο το ματς άφησε το παιχνίδι, εκτός από την φάση στο γκολ μας. Γιατί σκοράραμε και γύρισε το φάουλ. Αυτό έγινε. Δεν χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας αυτού, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί, αλλά είχαμε ορμή, ελέγχαμε το παιχνίδι για να πετύχουμε ένα γκολ και δεν τα καταφέραμε».

Ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, εμφανίσθηκε ενοχλημένος και από την συμπεριφορά μερίδας οπαδών των «Reds», τους οποίους κατηγορεί ότι του πέταξαν… νομίσματα, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση των διοικούντων την Λίβερπουλ, μέσω της ακόλουθης τοποθέτησης:

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι που ακούμε απεχθή άσματα που συνδέονται με τραγωδίες στα ποδοσφαιρικά στάδια. Το λόμπι του εξωτερικού χώρου, υπέστη επίσης βανδαλισμούς με γκράφιτι παρόμοιας φύσης. Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο μιας τέτοιας συμπεριφοράς στις οικογένειες, στους επιζώντες και σε όλους όσοι, σχετίζονται με τέτοιες καταστροφές. Εργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές και θα συνεργασθούμε επίσης με την Μάντσεστερ Σίτι για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι φωνές θα εξαλειφθούν πλήρως από το ποδόσφαιρο».

To Top