Ενρίκε: “Ο Εμπαπέ είναι ένας θρύλος της Παρί παρά το νεαρό της ηλικίας του”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Παρί την Κυριακή (12/05) με ένα γκολ στο ματς με την Τουλούζ – το οποίο όμως, δεν ήταν αρκετό για τη νίκη (1-3) -, καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Παρκ ντε Πρενς.

Ο Λουίς Ενρίκε, μετά το φινάλε της αναμέτρησης αποθέωσε τον Γάλλο σταρ, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αποχωρήσει και βρίσκεται μία ανάσα από τη Ρεάλ.

“Ήταν χαρά μου να προπονήσω τον Εμπαπέ. Ήταν πάντα πολύ καλός, είναι πρότυπο. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για εκείνον. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Ήταν πραγματικά τέλειος, η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική”, είπε ο Ισπανός τεχνικός στο Canal Plus.

Μιλώντας σε άλλο Μέσο, μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον φόρο τιμής που απέδωσαν οι οπαδοί της Παρί στον Γάλλο σταρ:

“Δεν άκουσα πολλές αποδοκιμασίες κατά του Εμπαπέ, άκουσα πολλά χειροκροτήματα. Οι οπαδοί μας απέδωσαν στον Εμπαπέ τον φόρο τιμής που του άξιζε.

Άκουσα μόνο χειροκροτήματα, χαρά και τραγούδι. Πιστεύω ότι αυτό άξιζε ο Εμπαπέ. Είναι αναμφίβολα ένας θρύλος του συλλόγου παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Είδα το coreo των ultras. Μου φαίνεται ότι ήταν πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος που έγινε έτσι. Είναι αναγνώριση της δουλειάς ενός παίκτη της κλάσης του. Ήταν μια τέλεια βραδιά κι οι οπαδοί ήταν, όπως πάντα, υπέροχοι.

Δεν έβγαλα τον Κιλιάν γιατί κάθε φορά που το έκανα, ενοχλούσε κάποιους. Είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να τον βάλουμε να παίξει 90 λεπτά.

Αν τον έκανα αλλαγή μετά από 85 λεπτά για να χειροκροτηθεί, κάποιοι θα ήταν θύμωναν”.

To Top