Ενρίκ Μικιταριάν: «Είμαστε μια ενωμένη ομάδα»

Ο Ενρίκ Μικιταριάν πιστεύει πως η Ίντερ έδειξε το πείσμα και την αποφασιστικότητά της στη χθεσινοβραδινή εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο μέσος της Ίντερ Ενρίκ Μικιταριάν μίλησε στο InterTV και ανέφερε πως το ομαδικό πνεύμα ήταν απαραίτητο για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη αναμέτρηση σαν αυτή με την Μπαρτσελόνα.
Η νοοτροπία και η συγκέντρωση της ομάδας αμφισβητήθηκαν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες έπειτα από τις ήττες κόντρα σε Ρόμα και Ουντινέζε όμως οι «νερατζούρι» κατάφεραν να ανακάμψουν με τη χθεσινή μεγάλη νίκη κόντρα στους Καταλανούς.
Με αυτήν η Ίντερ βρίσκεται στο +3 από τους «μπλαουγκράνα» με τους δυο τους να δίνουν μάχη ως το τέλος για τη δεύτερη θέση του ομίλου που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Πιστεύω πως παλέψαμε ως το τέλος. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και κερδίσαμε. Αυτή η νίκη ήταν απαραίτητη για όλους μας μετά από όλες τις ήττες που είχαμε κάνει» είπε ο Αρμένιος και συνέχισε:
«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τώρα ελπίζουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να επικρατήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

To Top