Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Σιώπης

Ο Μανώλης Σιώπης προπονήθηκε με τα χρώματα της Εθνικής δίνοντας ακόμα μια λύση στον Γκουστάβο Πογέτ. Η γαλανόλευκη μετρά αντίστροφα για τα ματς κόντρα σε Ιρλανδία (16/6) στη Νέα Φιιλαδέλφεια και Γαλλία (19/6) στο Παρίσι.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Ριζούπολη, ενσωματώθηκε ο Μανώλης Σιώπης, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον μηρό και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο Γιώργος Μασούρας έχει πάρει ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή και θα υπολογίζεται κανονικά από τη Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι ο Παγέτ έχει, επίσης, τους Βλαχοδήμο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Παπανικολάου, Λημνιό, Παυλίδη, Πασχαλάκη, Μπάλντοκ, Ρέτσο, Γιαννούλη, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Πέλκα, Αθανασιάδη, Ρότα, Κουλιεράκη, Τζαβέλλα, Μάνταλο, Κωνσταντέλια, Μπακασέτα, Μαυροπάνο και Χατζηγιοβάνη.

Την Κυριακή 11/6 οι διεθνείς έχουν ρεπό και η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα το πρωί για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με τους Ιρλανδούς και Γάλλους, ενώ θα ενσωματωθούν και οι «Αμερικάνοι» Γιακουμάκης και Φούντας, που παίζουν τα ξημερώματα οι ομάδες τους, Ατλάντα και DC United.

To Top