Ενταση στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ λίγκας

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο Δ.Σ της Super League που ειναι σε εξέλιξη, με αφορμή το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ την Πέμπτη 29/8 για τους διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Βέροια, και την ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά του ΣΚΑΙ και του ΠΑΟ και στην συνέχεια την πανομοιότυπη ανακοίνωση της Βέροιας.

Σύμφωνα πληροφορίες ο πρόεδρος της Βέροιας Γ. Αρβανιτίδης επιτέθηκε στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού με αφορμή το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν.

Στον πρόεδρο της Βέροιας απάντησε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος φέρεται να του είπε: «Γιατί μπερδεύεις το ΣΚΑΙ με τον Παναθηναϊκό; Εσείς κάνατε copy paste την ανακοίνωση της ΚΕΔ.»

Υπέρ του Παναθηναϊκού πήρε θέση ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής ο οποίος είπε ότι δεν είναι σωστό να συγχέονται διάφορα νομικά πρόσωπα όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ρ/Σ ΣΚΑΙ

Συζήτηση για την ΝΟVA

Στην συνέχεια έγινε συζήτηση για την επιστολή της ΝΟVΑ στην Super League κατά του ΣΚΑΙ και του Παναθηναϊκού και αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται το ενδεχόμενο έκδοσης και ανακοίνωσης των αλλαγών στο καταστατικό για να περιοριστεί η δυνατότητα δηλώσεων στις ΠΑΕ.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top