Εντατικά μαθήματα άμυνας και στημένων από “Ντόμπρα”

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη τον προβλημάτισε έντονα η αμυντική λειτουργία της ομάδας ανά διαστήματα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο δέχτηκε την ισοφάριση.

Για τον λόγο αυτό ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έριξε όλο το βάρος στην χθεσινή προπόνηση στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Δούλεψε εκτενέστερα πάνω στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής, θέλοντας να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας στον τομέα αυτό και να ελαχιστοποιήσει τα λάθη της.

Μην ξεχνάμε, πως Σαμαράς και Φερνάντες που θα αποτελούν από εδώ και στο εξής το βασικό κεντρικό δίδυμο δεν έχουν αποκτήσει ακόμα την καλύτερη δυνατή “χημεία”, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί μάλλον ο Λιόνης (απόντος του Γκίνο) του οποίου δεν είναι η φυσική θέση. Την θέση του στο αριστερό άκρο την διατηρεί για μία ακόμα αγωνιστική ο Λιόλιος.

Χρόνο αρκετό αφιέρωσε παράλληλα και στα αμυντικά στημένα, μην ξεχνώντας τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε το γκολ από τον Ορφέα ο Άρης. Αυτό που ζήτησε ο Σερβοκύπριος είναι συγκέντρωση στο παιχνίδι, προσοχή στα μαρκαρίσματα και όχι επεμβάσεις με ρίσκο.

To Top