ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εντατικά μαθήματα από Καστρίτη, διπλή προπόνηση σήμερα

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Άρη και δη με τον νέο προπονητή, Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα προπονήσει σήμερα δύο φορές την ομάδα ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Χολαργό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο κόουτς του Άρη θέλει να περάσει όσο πιο γρήγορα τη φιλοσοφία του στους παίκτες γύρω από το παιχνίδι και πως θέλει να τους δει να αγωνίζονται. Ο χρόνος, από τη χθεσινή του παρουσία μέχρι το Σάββατο, είναι περιορισμένος, το γνωρίζει και ο ίδιος και για αυτό για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση στο Παλέ.

«Το κυριότερο έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των παικτών και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε τώρα» ανέφερε χθες ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος δίνει βαρύτητα προς το παρόν σε αυτόν τον τομέα, ενώ αγωνιστικά, όπως τόνισε ο ίδιος «δε θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ίσως υπάρξουν μικρές προσαρμογές».

Στη διάθεση του τεχνικού τιμ βρίσκονται όλοι οι παίκτες και άπαντες έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από εκείνον της νίκης στο παιχνίδι του Σαββάτου και πάνω σε αυτό δουλεύουν εντατικά.

To Top