Εντατικά μαθήματα και “ενέσεις” ψυχολογίας στον Γκελή!

O Άρης θα “παίξει” τα… ρέστα του για να έχει τη συμμετοχή των μεταγραφών στην Λιβαδειά, αλλά είναι πλέον πολύ πιθανό να παραταχθεί με μοναδικό διαθέσιμο τερματοφύλακα τον νεαρό και άπειρο Μάριο Γκελή.

Όπως είναι γνωστό, ο Σωκράτης Διούδης, αποφασίστηκε να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό και στη συνέχεια εγκατέλειψε την ομάδα ο Ντιν Μπουζάνης, ενώ δεν βγήκε το δελτίο του Στέφανου Γουναρίδη.

Είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο λοιπόν να αγωνιστεί βασικός ο Γκελής και να μην υπάρχει καν αλλαγή στον πάγκο της ομάδας! Ήδη από χθες, ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε… εντατικά μαθήματα αγωνιστικής αλλά και ψυχολογικής προετοιμασίας στον  Γκελή, υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Νίκου Παπαδόπουλου που «προβιβάστηκε» από τη Κ20 ομάδα.

Κατά γενική ομολογία όλοι δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον μόλις 19 ετών τερματοφύλακα, όμως από την άλλη δεν μπορεί να παραγνωριστεί πως δεν έχει τον παραμικρό αγωνιστικό ρυθμό ή εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα, αφού δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι και ο νεαρός Μάντζαρης που θα μπορούσε να αποτελέσει λύση ανάγκης δεν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

To Top