«Εντείνεται η φημολογία περί παραίτησης Ελευθερούδη»

«Οι συνεχείς διαβουλεύσεις των τελευταίων 24ωρων στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, πέραν της είδησης της αντικατάστασης του Μίχαλ Πρόμπιερζ από τον πάγκο φαίνεται να επιβεβαιώνουν άλλη μια που συζητιόταν τον τελευταίο καιρό, όμως οι πληροφορίες έφταναν συγκεχυμένες για το αν ευσταθεί ή όχι. Πρόκειται για την παραίτηση του Γιώργου Ελευθερούδη από τα καθήκοντά του ως γενικού διευθυντή της ΠΑΕ».

Την είδηση αναφέρει η εφημερίδα “Metrosport” στο φύλλο του Σαββάτου τονίζοντας ακόμη ότι: «Το στέλεχος της εταιρίας τον τελευταίο καιρό δεν εμφανίζονταν στο γραφείο του, προκαλώντας συζήτηση γύρω από την απουσία του, με τις πρώτες πληροφορίες να τον έφεραν να τελεί υπό παραίτηση, την οποία υπέβαλε στη διοίκηση και μέχρι πρότινος δεν είχε ανακαλέσει. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι δεν μετείχε στις τελευταίες συνεδριάσεις του δ.σ. για το αγωνιστικό, στις οποίες είχε και αυτός ενεργό ρόλο, σε ό,τι αφορά την επιλογή προπονητών ή παικτών».

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη: «Σχετικά με τους λόγους της πιθανής αποχώρησης του από την ΠΑΕ οι πληροφορίες προκύπτουν και πάλι συγκεχυμένες, αν και τον τελευταίο καιρό φέρεται να ελέγχονταν όλο και περισσότερο για τομείς ευθύνης του, με βασικότερο το εμπορικό κομμάτι, καθώς υποθέσεις που θα έπρεπε να έχουν διευθετηθεί και αποτελούσαν μέρος των προγραμματικών δηλώσεων της διοίκησης στην προεκλογική εκστρατεία της είχαν μείνει πίσω, στερώντας τυχόν από έσοδα την εταιρία σε μια περίοδο που τα είχε ανάγκη (π.χ. η ετοιμασία της επετειακής φανέλας με τον έμβλημα του Άρη και τον Λευκό Πύργο για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και η διάθεσή της από την μπουτίκ, η λειτουργία του e-shop μέσω του οποίου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούσαν ηλεκτρονικά να προμηθεύονται είδη της μπουτίκ κ.α.)».

To Top