ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντείνονται οι επαφές για τις αποδεσμεύσεις, αναμονή και για την ενίσχυση…

Μπορεί για τους ποδοσφαιριστές του Άρη οι επόμενες μέρες να είναι μέρες ξεκούρασης, όχι όμως και για την διοίκηση, που πρέπει να “τρέξει” άμεσα το ανοιχτό ζήτημα των αποδεσμεύσεων και των μεταγραφών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σίγουρα, αρκετά θα εξαρτηθούν ως προς τις μεταγραφές από τον αριθμό των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα τον Ιανουάριο και τα χρήματα από τα συμβόλαια που θα εξοικονομηθούν.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας, είτε προχωρήσουν, είτε όχι άμεσα οι αποδεσμεύσεις. Αλλωστε, κάποιες περιπτώσεις εμφανίζουν δυσκολίες, όπως αυτή του Ντουάρτε, που θέλει να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και όχι να λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Παράλληλα, συναντήσεις θα γίνουν και με τους άλλους εκπρόσωπους των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από εδώ και στο εξής, από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Τι αναζητά μεταγραφικά ο Άρης…

Θεωρείται βέβαιο πως ο Άρης έχει την ανάγκη να αποκτήσει έναν ακόμα αμυντικό μέσο για να “θωρακίσει” ακόμα περισσότερο τη μεσαία του γραμμή, αλλά και παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Μιχάι Κόρχουτ, που έχει τραβήξει φέτος το… κουπί. Και όποτε απουσίασε κλήθηκε ο Σάσα, αφήνοντας τη φυσική του θέση.

Ενίσχυση θα υπάρξει εν τέλει και στην θέση του τερματοφύλακα, παρότι το τελευταίο διάστημα μπήκε στο… συρτάρι ο συγκεκριμένος φάκελος. Η εμφάνιση του Κουέστα στην Κρήτη προβλημάτισε τους ιθύνοντες της ομάδας, που το σκέφτονται σοβαρά και πάλι την προοπτική να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή για τα γκολπόστ.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ενίσχυση και στην κορυφή της επίθεσης. Παρ΄όλα αυτά οι διαθέσιμες επιλογές και κυρίως όσες μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά ο Άρης δεν είναι πολλές. Επομένως δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης και μάλιστα να υπάρχει σιγουριά για τις δυνατότητές του. Ωστόσο, η αναζήτηση έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται…

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν το ζητήσει ο Μίχαελ Ένινγκ ή αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται και υπάρξει χώρος για νέα προσθήκη…

To Top