ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντιαγέ: “Η νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, ευχαριστώ τον Μάντζιο για την δουλειά που έκανε στην ομάδα”

Από τα πόδια του Μπαντού Εντιαγέ προήλθε η ισοφάριση του Άρη. Ο χαφ των κιτρινόμαυρων έδωσε την ασίστ του 1-1 στον Καμαρά, ενώ μετά το τέλος της νίκης επί του Ολυμπιακού υποστήριξε πως το ποδόσφαιρο είναι σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ κι ευχαρίστησε τον Άκη Μάντζιο για τη δουλειά που έκανε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Άρη μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού:

Για την ασίστ στο γκολ του Καμαρά: “Δέχθηκα μία καλή πάσα από τον Σάσα. Η πρώτη σκέψη ήταν να τρέξω αλλά ήταν δύσκολο. Είδα τον Αμπού (σ.σ. Καμαρά), του έδωσα την πάσα και ήρθε το γκολ”.

Για την αλλαγή στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες και τις τρεις διαδοχικές νίκες: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ… Άλλες φορές βγαίνει δύσκολα, άλλες όχι… Ο προπονητής έχει βοηθήσει. Επίσης θέλω να πω ευχαριστώ στον προηγούμενο προπονητή, διότι έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα”.

Για τη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια της ομάδας: “Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιότητα. Κάναμε καλή εμφάνιση. Η νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

To Top