Εντολή της γ.σ. για νέα διοίκηση στην ΠΑΕ με Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια, Κουσουνάδη!

Η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφάσισε την αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ! Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η παύση της διοίκησης πρωτοδικείου με πρόεδρο τον Λάμπρο Σκόρδα και δόθηκε εντολή να σχηματιστεί νέα διοίκηση με τη συμμετοχή των Στεφανίδη, Φουρλίγκα από τον φορέα.

Τέθηκε το θέμα για αλλαγή διοίκησης στα μέλη που είναι στο Βελλίδειο. Συνολικά ήταν παρόντες 624 μέλη, εκ των οποίων οικονομικώς τακτοποιημένα ήταν τα 132. Αυτοί οι 132 αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να έχουν δικαίωμα ψήφου στην αλλαγή διοίκησης της ΠΑΕ και όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αμέσως μετά ακολούθησε ψηφοφορία για την παύση της διοίκησης Σκόρδα και εν συνεχεία υπερψηφίστηκε η πρόταση για νέα διοίκση στην ΠΑΕ με τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Βασίλη Φουρλίγκα, Γιάννη Κουζούνια, Ηλία Κουσουνάδη και τον Χρήστο Γρόλλιο (εκτός απροόπτου) ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη.

Στην διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας υπήρξε νέα παρέμβαση του εκπροσώπου του Super 3, ο οποίος τόνισε: “Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι οι μεγαλομέτοχοι του Αρη να παραστούν στον οικονομικό εισαγγελέα και να ζητήσουν το άνοιγμα των λογαριασμών όσων υπέγραφαν αυτά τα χρόνια, και των συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, όπως και του λογιστή, κ. Κωτσιόπουλου”. Ο Στεφανίδης επιβεβαίωσε ότι η ενέργεια αυτή έχει γίνει.

 

To Top