Εντολή των φιλάθλων του Άρη: Να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο!

Ο κόσμος του Άρη δεν ανέχεται τις «σκιές» και την κατ’ επίφαση απονομή δικαιοσύνης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως φαίνεται και από την ξεκάθαρη θέση όσων συμμετείχαν στη σχετική δημοσκόπηση του PRESSARIS.

 

Από τους 276 φιλάθλους που κατέθεσαν την άποψή τους στο ερώτημα «Με πόσες και ποιες ομάδες θα πρέπει να διεξαχθεί η Superleague, μετά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων;», τα 2/3 δεν δέχονται κανέναν συμβιβασμό, ζητώντας να υποβιβαστούν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες, έστω κι αν αυτό συνεπάγεται τη διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον!

 

Μάλιστα, τις περισσότερες προτιμήσεις, με ποσοστό 35%, συγκέντρωσε η πιο ριζοσπαστική πρόταση: «Να σταματήσει το πρωτάθλημα μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη σε βάθος. Διαφορετικά, ας μη γίνει καθόλου»!

 

Ένα άλλο 32% ψήφισε υπέρ της… προφητικής πιθανής απάντησης (με την έννοια ότι η δημοσκόπηση είχε ξεκινήσει πριν την απόφαση υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης) «Να γίνει το πρωτάθλημα με ακόμα λιγότερες από 14 ομάδες. Να συνεχιστεί η έρευνα και να υποβιβαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι».

 

Το υπόλοιπο 33% των ψήφων μοιράστηκε στις τρεις υπόλοιπες προτεινόμενες απαντήσεις. Πιο αναλυτικά, το 16% των συμμετεχόντων προτιμά να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων της Superleague με τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό, ένα 9% επιλέγει να ανέβουν η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός, ενώ ποσοστό 8% τάχθηκε υπέρ της άποψης «Να μείνουν 14 οι ομάδες, δεν χρειάζονται άλλες». Στην πορεία, βέβαια, έγιναν… 13!

 

Από σήμερα ξεκινά η τρίτη δημοσκόπηση του PRESSARIS, έχοντας ως θέμα: «Τι χρειάζεται κυρίως ο Άρης για να βγει από την αγωνιστική κρίση;»

 

Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να καταθέτουν την ψήφο τους, στο κάτω δεξιά σημείο της αρχικής μας σελίδας, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των εξής πέντε πιθανών απαντήσεων:

 

-Να αλλάξει η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο

 

-Να προσέξουν οι παίκτες την εξωγηπεδική ζωή τους

 

-Να κάνει διαφορετικές επιλογές προσώπων και τακτικής ο Τσιώλης

 

-Να πάρει δραστικές αποφάσεις η διοίκηση απέναντι σε όποιον και ό,τι δημιουργεί πρόβλημα

 

-Να στηρίξει περισσότερο ο κόσμος την ομάδα και να γεμίζει το «Κλεάνθης Βικελίδης»

To Top