Εντονες ζυμώσεις, κερδίζει έδαφος ο υποβιβασμός δυο ομάδων!

Πρόθεση να θέσει επισήμως στη συνάντηση της Δευτέρας (03/02) που θα πραγματοποιηθεί με τη Super League, την πρόταση για ισχύ της προκήρυξης και των δύο επαγγελματικών Λιγκών έχει η Football League!

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα soccerplus και όταν λέγεται να ισχύσουν και οι δυο προκηρύξεις έχει να κάνει με τον υποβιβασμό δυο ομάδων και την άνοδο τριών από την Football League!

Όπως όμως σημειώνεται από την ίδια ιστοσελίδα την ώρα που κορυφώνονται οι ζυμώσεις: “Ωστόσο, υπάρχει κι η άλλη άποψη στις τάξεις της, η οποία λέει ότι “θα πάμε σε συνάντηση με ανοικτή ατζέντα”. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βγει οποιοδήποτε αποτέλεσμα…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League που συνεδρίασε την Παρασκευή (31/01) αποφάσισε να ζητήσει ραντεβού από τη Super League για την επόμενη Δευτέρα (03/02). Μια ημέρα -δηλαδή- πριν από την προγραμματισμένη συνέχιση της υπόθεσης από το Τ.Δ.Δ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό πενταμελούς Επιτροπής που θα προτείνει στη SUPER LEAGUE συνάντηση με αντικείμενο εξεύρεσης εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς που έχει προκύψει μετά την αίτηση της ΕΠΟ προς το Τακτικό Διαιτητικό της Δικαστήριο,  με θέμα τον υποβιβασμό 3 ή 2 ομάδων από τη   SUPER LEAGUE στη FOOTBALL LEAGUE”.

Μια άποψη από τις ομάδες της κατηγορίας λέει ότι πρέπει να πέσει στο… τραπέζι η πρόταση Καλογιάννη. Από την άλλη, στη Football League υπάρχει και η άποψη, η οποία λέει ότι “θα πάμε σε συνάντηση με ανοικτή ατζέντα”.

Πηγές από τη Super League την εμφανίζουν αρνητική στο να δεχθεί την πρόταση για υποβιβασμό δύο και άνοδο τριών. Κυρίως λόγω του ότι τα οικονομικά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα μοιραστούν αναγκαστικά σε 19 ομάδες. Άρα, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η διαπραγμάτευση θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Επίσης, ειπώθηκε ότι σε περίπτωση που δεν ισχύσει η προκήρυξη της Super League, τότε θα καταργηθεί το βαθμολογικό μπόνους που προβλέπεται για την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη σε κάθε όμιλο”.

To Top