ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσίασαν οι κορασίδες του Άρη στο μίνι φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου!

Εντυπωσιακές για ακόμη μια φορά οι κορασίδες του Αρη, κέρδισαν το φιλικό τουρνουά με αντιπάλους το junior Π.Α.Ο. Διοικητηρίου και το junior Θερμαϊκός Θέρμης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του τμήματος:

Πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο love football sports center,των shooters, στην οδό Ευρώπης 72Α,στην Πυλαία συνολικά 3 αγώνες 7 εναντίον 7 διάρκειας 30 λεπτών ο καθένας και συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν :

junior Π.Α.Ο. Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης-ΑΡΗΣ 1-5
junior Π.Α.Ο. Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης-junior Θερμαϊκός Θέρμης 3-2
junior Θερμαϊκός Θέρμης-ΑΡΗΣ 0-8

Πρώτος αγώνας:

junior Π.Α.Ο. Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης-ΑΡΗΣ 1-5

Εντυπωσιακές οι κορασίδες αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικράτησαν με 5-1 του Π.Α.Ο. Διοικητηρίου, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα του φιλικού τουρνουά!

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα και οι κίτρινες διατηρώντας τις γραμμές τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Στην συνέχεια και μετά το δέκατο λεπτό οι κίτρινες με ωραία κυκλοφορία της μπάλας ,δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες καρποφόρησαν 2 φορές, στο 11′ με την Δήμητρα Κρομύδα και στο 16′ με Εριφύλη Γεωργαλά με ωραία σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι αντίπαλοι αντέδρασαν και με ωραίο συνδυασμό μείωσαν στο 19’ σε 2-1.
Οι κίτρινες δεν πτοήθηκαν ,ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους και πέτυχαν άλλα τρία γκολ στα επόμενα δέκα λεπτά.

Στο 21′ έγινε το 3-1 με την Ευαγγελία Μουστάκη με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή μετά από όμορφο συνδυασμό των κοριτσιών.
Στο 24′ έγινε το 4-1 με την Δήμητρα Κρομύδα με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ σκορ έκλεισε στο 26′ με την Εριφύλη Γεωργαλά με σουτ από πλάγια μετά από όμορφο συνδυασμό των κοριτσιών, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
Η προπονήτρια Ιωάννα Καλογεροπούλου, σαφώς ικανοποιημένη από την απόδοση, στα λεπτά που ακολούθησαν δοκίμασε διάφορα σχήματα,ενώ αγωνίστηκαν και μάλιστα με καλή απόδοση όλες οι παίκτριες της ομάδος.

ΑΡΗΣ(Καλογεροπούλου):Κιουρτσή(τερματοφύλακας),Μουστάκη,
Κούρο,Γρηγοριάδου,Θεοδωράκη,Κρομύδα,Αντωνιάδου,
Γεωργαλά,Αϊδινή.

Δεύτερος αγώνας:

junior Θερμαϊκός Θέρμης-ΑΡΗΣ 0-8

Συνεχίζοντας με φόρα από τον πρώτο αγώνα οι κίτρινες αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επικράτησαν με 0-8 και του Θερμαϊκού, στα πλαίσια του δεύτερου τους αγώνα στο φιλικό τουρνουά.

Από το πρώτο λεπτό ασκώντας εξαιρετικό pressing σε όλο το γήπεδο ,δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Αντίθετα οι ίδιες με ωραία κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες καρποφόρησαν 8 φορές και πιο συγκεκριμένα στο 4’ με την Δήμητρα Κρομύδα με σουτ από πλάγια μετά από όμορφο συνδυασμό , στο 8’ με την Στεφανία Κούρο με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 11’ με την Εριφύλη Γεωργαλά με σουτ από πλάγια αριστερά, στο 14’ και πάλι με την Δήμητρα Κρομύδα με σουτ από πλάγια αριστερά, στο 17’ με την Ευαγγελία Μουστάκη με σουτ από πλάγια δεξιά, στο 18’ με την Δάφνη Αντωνιάδου με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 21’ με την Στεφανία Κούρο με σουτ από το ύψος της περιοχής. Το σκορ έκλεισε στο 23’ με την Εριφύλη Γεωργαλά με ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι κίτρινες έριξαν τον ρυθμό τους , χωρίς να απειληθούν καθόλου από τους αντιπάλους.
Η τελευταία φάση ανήκει στις κίτρινες όπου μετά από ωραίο συνδυασμό των κοριτσιών, τελικός παραλήπτης της μπάλας ήτανε η Μαρίνα Θεοδωράκη, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η προπονήτρια Ιωάννα Καλογεροπούλου, δοκίμασε διάφορα σχήματα, και έδειξε σαφώς ικανοποιημένη από την προσήλωση των κοριτσιών στο αγωνιστικό πλάνο και την αποτελεσματικότητα τους στην τελική προσπάθεια .
Αγωνίστηκαν με πολύ καλή απόδοση όλες οι παίκτριες της ομάδος.

ΑΡΗΣ(Καλογεροπούλου):Κιουρτσή(τερματοφύλακας),Μουστάκη,Κούρο,
Γρηγοριάδου,Θεοδωράκη,Κρομύδα,Αντωνιάδου,Γεωργαλά,Αϊδινή.

To Top