Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες με σούπερ Γιάννη για τους Μπακς

Οι Μπακς έκαναν επίδειξη δύναμης στο Ντιτρόιτ, επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία τα ξημερώματα της Τετάρτης 117-89 των Πίστονς στη «Little Caesars Arena».

Κάπως έτσι, τα «ελάφια» έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών ηττών – όλες στην έδρα τους – επιστρέφοντας στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά από μία εβδομάδα ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 4-4.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είδε τους Σέμι Οτζελέγε και Ρόντνι Χουντ να αγωνίζονται κανονικά μετά τον τραυματισμό τους, ενώ για ακόμα μια φορά οι Τζρου Χόλιντεϊ, Κρις Μίντλετον, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο και Μπρουκ Λόπεζ έμειναν εκτός. Απουσίες που πάντως καλύφθηκαν εκ των έσω και δεν έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο, καθώς οι διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε το triple-double σε μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους (6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/7 βολές), 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ, αλλά και με 4 μπλοκ σε μόλις 26:48, οδηγώντας τους πρωταθλητές σε έναν… υγιεινό περίπατο, καθώς η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 36 πόντους (74-110).

To Top